Beautycoll`s Golden Belle
 
Startside
Phrostmade's Lover In Gold
Dogueville West's Amazing Sunrise

 

  

 

"Melanie" BeautyColl's Golden Belle

Melanie er datteren til Maja og Happy, en meget velbygget hund med klassiske trekk både i hode og kropp.

Hun er en aktiv, snill,og oppmerksom hund som elsker at det skjer noe rundt henne. Det kjekkeste hun vet er å apportere og få oppgaver som hun kan løse, da storkoser hun seg.

Som flokkhund er hun desverre noe dominant, og hun lar seg ikke kue av noen, selv ikke av de som er mye eldre. Med folk er hun derimot en hundre prosent pålitelig og trygg hund som elsker barn og som har funnet sin bestevenn i Adrian. Hun elsker lek og moro og allslags trening. Det være seg agility, spor og andre øvelser, og hun er således et strålende bevis på at en collie både kan og vil og har energi i massevis.

På mange måter ville nok Melanie hatt best godt av og bodd med sin familie alene og fått all den oppmerksomhet og trening som hun så tydelig trenger. Der er jeg bare så altfor lite sterk og handlekraftig, har nok allerede knyttet meg litt for mye til henne.... Så får vi bare håpe at hun med tiden blir mer harmonisk i flokken.

Melanie har A hofter, har strålende resultater på utstilling, både som valp, unghund med flere CK og sist hvor hun som nettopp fylte to år tok sitt første certifikat! Dommeren fulgte hennes bevegelser og ble tydelig betatt, hun bare svevde rundt i ringen, en ekte BeautyColl!

 

Stella springer trofast med, men ballen får hun aldri.....

 

 

Ta meg da!

Melanie bare elsker å snappe votter....

kjempevenner

Melanie med sin Maja mamma til høyre

Maja

 

   

pappa Happy