Phrostmade's Lover In Gold
 
 Startside
Phrostmade's Lover In Gold
Dogueville West's Amazing Sunrise

 

Happy er som navnet tilsier en fantastisk gladgutt,  Han er snill og vennlig, tillitsfull til barn og dyr, nye mennesker og gamle kjente, en herlig hund å eie!

Han har et stabilt og godt temperament, er uredd og svært lett å håndtere. Pluss at han er vakker og har en meget god pels som er usedvanlig lett å stelle.

Han elsker å leke med ungene og er med på det meste av lek og moro.

 Desverre bor han ikke her med oss, men hos Farm and Family som er deleier med oss. Der har han gode tumleplasser sammen med flere hunder og mange andre dyr.  De to guttene Nicolai og Ole Cato  på ¨åtte og fire er hans gode og trofaste lekekamerater.

Hos oss er han ofte på besøk, tilpasser seg fint og glir fint inn i flokken. Det er en fryd å ha ham på besøk.

Jeg kjenner ikke noen andre raser  som er så tilpasningsdyktige og så lette å leve i hus med. Å ha ti collier inni hus, rundt om på stuegulvet er ikke noe problem... Og jeg vet at jeg får mange gjenkjennende nikk fra andre flercollieeiere..

Kjekt er det også å ta ham med rundt på utstillinger, og vi er stolte over gode plasseringer som Best i rasen,  3  CERT ,  flere CK og hederspremier.

Vi sender en stor takk og hilsen til Lill Kristin for at vi fikk kjøpe denne godgutten som har sjarmert oss i senk!

Vi har store forventninger til ham innenfor avlsarbeidet vårt. Han har solide HD linjer, har A som resten av sine kullsøsken, og er øyenløyst uten anmerkninger, også som resten av sine kullsøsken!

Og forventningene har innfridd;  Han har nå fire helt frie kull etter seg og det er usedvanlig bra !!!,  Ikke er der testikkelmangel på avkommet hans, og han gir  vakre valper med gode kropper og et deilig uttrykk. Og ikke minst, de har et vidunderlig gemytt!

Ikke rart vi er stolte av denne gutten!